StationsPost Offices

Welkom bij Stationspost  Offices

Een hippe koffiebar, community area met werkplekken en vergaderruimtes

StationsPost Offices deelt het pand met PostNL wat recent haar hoofdkantoor verhuisde naar het Stationspostgebouw. Het Stationspostgebouw was vroeger een sorteercentrum van de post. Hoge ruimtes en dikke vloeren kenmerken het pand. Dit unieke rijksmonument heeft echter een metamorfose ondergaan: Wie er nu doorheen wandelt, merkt dat het vooral open en licht is. Daglicht valt nu door het glazen dak naar beneden helemaal tot op de begane grond via enorme openingen die in de dikke betonnen vloeren zijn gemaakt.

 

Op de begane grond van dit unieke rijksmonument is de community area van StationsPost Offices gevestigd. Het kloppend hart van het gebouw. Hier bevinden zich een volwaardig meeting center, een coworking ruimte en flexwerkplekken.

Een hippe koffiebar met barista complementeert de community area en maakt een bezoek aan het Stationspostgebouw uitermate comfortabel. Door de ruime opzet van de community area is er een groter gebied ontstaan wat geschikt is voor een diversiteit aan ontmoetingen, formeel en informeel. StationsPost Offices opent haar deuren niet alleen voor huurders van het kantorencomplex maar tevens voor bezoekers van buitenaf. Een plek waar jonge professionals elkaar kunnen opzoeken en inspireren, een plek waar nieuwe ideeën ontstaan. Dit is het DNA van StationsPost Offices. Met StationsPost Offices creëren de eigenaar van het pand en Office Improvers een omgeving die waarde genereert voor het gehele pand, voor zowel huurders als de verhuurder.

Door het aanbieden van gedeelde services op de begane grond kunnen huurders op hun eigen verdiepingsvloer efficiënter huren en de ruimte die ze hebben maximaal benutten ten behoeve van werkplekken in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie. Daarnaast bieden de services van StationsPost Offices een ‘overflow’ mogelijkheid voor PostNL.

Klik hier voor meer informatie en het boeken van een vergaderruimte.