Globe Meeting Center

GLOBE MEETING CENTER

In het hart van Den Haag, naast NS station Holland Spoor, staat The Globe Meeting Center. U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze uitgebreide faciliteiten voor succesvolle vergaderingen en sfeervolle evenementen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van (tijdelijke) kantoorruimte of werkplekken, in een professionele en inspirerende omgeving. Wij maken het u zo aangenaam en makkelijk mogelijk dankzij ons aanbod van flexibele diensten.

ZALENVERHUUR

Onze ruimte is flexibel in te richten en biedt de mogelijkheid voor bijeenkomsten en vergaderingen van 5 tot 50 personen of evenementen tot 200 personen. Wij verhuren 8 modulaire, ruime, lichte zalen met uitzicht over Station Holland Spoor te Den Haag. Alle ruimtes zijn voorzien van de standaard benodigdheden voor trainingen, workshops of presentaties. Voor aanvullende wensen is er in overleg uiteraard van alles mogelijk op gebied van audio-visueel, internet en print.

CATERING

De Catering wordt verzorgd door Karsten & Kuiper; op aanvraag bieden wij een gezond en verantwoord ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Al onze producten worden dagvers bereid in onze eigen professionele keuken. Waar mogelijk werken wij met lokale leveranciers en standaard beperken wij onze CO-2 afdruk; duurzaamheid staat bij ons centraal.

HS KWARTIER

Rondom the Globe Meeting Center bevinden zich onder andere een Basic Fit fitness studio, de Boulderhal klimmuur, een Bever Zwerfsport. Op loopafstand van the Globe Meeting Center bevinden zich restaurants, bars en supermarkten.

CONTACT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons ervaren en enthousiaste event management team:
- Dominique Brassinga
- Erik van Luin

Email: [email protected]
Telefoonnummers: Office: 06-51731557 / 06-81188548

Contact us

Department