Work

Future of work

Stel je eens een plek voor waar flexibele werkplekken, samenwerking en verbondenheid integraal onderdeel zijn van de stad. Dat is HS Kwartier, een hub van creativiteit, technologie en zakelijke mogelijkheden in het hart van het Haagse Central Innovation District (CID). Deze dynamische nieuwe plek is ontworpen met een 21ste-eeuwse kijk op werken: natuurlijk verlichte kantoren en technologisch vooruitstrevende werk- en evenementenruimtes naast bruisende cafés, parken en openbaar vervoer. Omdat in de stad van morgen werken spelen is, en spelen werken.

HSK Offices

Wij bieden traditionele kantoorruimten en loftkantoren met een eigen entree en een vloeroppervlak van 300-5.000 m2. Deze lofts, met hun zware betonconstructie, grote hoogtes en een atrium, ademen de industriële sfeer van het gebouw. Daarnaast bieden wij kleine gestoffeerde en gemeubileerde kantoorruimtes aan vanaf 30 m2.

 

Stationspostgebouw

Het Rijksmonumentale Stationspostgebouw is een hypermodern kantoor dat een diepe buiging maakt naar het verleden. Met respect voor de rijke historie van het gebouw als postsorteercentrum is hier een uniek industrieel kantoorgebouw ontwikkeld. Het gebouw is medio 2021 in gebruik genomen en biedt ruimte aan het nieuwe hoofdkantoor van PostNL.

 

evenementen en congressen postillion

Evenementen & Congressen

In HSK Offices vind je Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag. De achtste locatie van Postillion Hotels beschikt over 2.000 m2 Meeting Centre en een Convention Centre van 6.500 m2 met een capaciteit van 1.400 personen. Het Meeting Centre heeft zestien vergaderzalen, waarvan een deel flexibel. Welke zaal je ook boekt: ze werken allemaal volgens het plug & play concept. Je hoeft dus alleen je laptop in te pluggen. Je bent van harte welkom voor een beurs, congres of zakelijk evenement. 

 

Escher gardens

Escher Gardens wordt een hoogwaardig mixed-use gebouw waarin wonen, werken en recreëren naadloos door elkaar lopen. Deze landmark biedt zelfstandigen, start-ups en gevestigde ondernemers 10.000 – 20.000 m2 hoogwaardige en stijlvolle kantoorruimte en 1.000 - 3.000 m2 commerciële ruimte en (maatschappelijke) voorzieningen in een van de meest prominente gebouwen van HS Kwartier. Verwachte startbouw: eind 2025.

 

Contact