Home

Where everything
comes together

HS Kwartier is dé nieuwe hotspot in het centrum van Den Haag. Een bruisende plek waar ruimdenkende studenten, jonge gezinnen, ambitieuze professionals en vooruitstrevende senioren een grootstedelijke sfeer en dito voorzieningen vinden. Het dynamische HS Kwartier biedt de perfecte balans tussen leven en werken, groen en stad, ruimte en voorzieningen. Gelegen nabij het culturele hart van Den Haag, met directe toegang tot station Hollands Spoor, wordt HS Kwartier dé plek waar alles samenkomt.

hsk kwartier future of work

Future of work

Stel je eens een plek voor waar flexibel werken, samenwerking en verbondenheid integraal onderdeel zijn van de stad. Dat is HS Kwartier: een hub van creativiteit, technologie en zakelijke mogelijkheden in het hart van het Haagse Central Innovation District.

Smart living

Stel je eens voor dat je woont in een appartement met fantastisch uitzicht, inspirerende voorzieningen en binnen 10 minuten toegang tot alles wat de wereldstad aan zee Den Haag te bieden heeft.

playful balance

Stel je een plek voor die ernaar streeft haar bewoners een gezonde balans te bieden tussen slim, sociaal, actief en duurzaam.

Layered green

Stel je een plek voor die het centrum van de stad een inspirerende groene impuls geeft en die op allerlei niveaus groen en gezond is. Door de sky niet als limit te zien voegt HS Kwartier groen, duurzame gebouwen en een sociale leefomgeving toe aan het bruisende hart van Den Haag.